CloudMaps
 

CloudMaps IT laver kort og løsninger for Skyen, der er baseret på Microsoft tjenester og produkter. SMV (Små og Mellemstore Virksomheder) kan få langt mere effektiv, anvendelig og sikker IT ved at opgradere, migrere og konsolidere til 'Cloud'. Mange virksomheder sparer penge på at blive fri fra gamle og dyre IT-løsninger. Det kan endog finansiere innovationen. (Se links til O365, Azure, SBS, CRM og Sikkerhed.)

 
              
 

Til eksempel, - Small Business Server (SBS) eksisterer fremdeles. SBS kan laves på alle Windows 2019, 2016 og 2012 Server ved at aktivere server rollen ’Essentials Experience’. SBS 2012/16/19 og er ideelle for virksomheder og afdelinger der vil have kontrol over sit intranet og lagre vigtige data lokalt. SBS kan også integreres med Cloud-tjenester som Office 365 og Azure - eller lave sit eget virtuelle intranet med Exchange, SQL, SharePoint server m.m. SBS er en 'State of the Art' -løsning – der er en færdig konfigureret Windows server med brugervenligt administrations konsol. Det hjælper til at minimere tid, kræfter og penge, der bruges på dyr IT. SBS har:

 
 

ü  Nem standardisering af computere til et fælles intranet domæne.

ü  Portal internt og til Office 365 med 'Remote Web Access'.

ü  Office 365 (og Exchange) e-mail, kalendere, kontakter og Skype.

ü  Nem adgang til Azure Backup, AD, opdatering og virtualisering.

ü  Nem intern support ved brug af 'helse status' for hele infrastrukturen.

ü  Lokal backup og recovery for alle dokumenter, PC'er og servere.

ü  Essentials Experience er specielt billigt for SMV indtil 25 brugere.

 
 

Klik for at se billeder: 1 ’Aktiver SBS Essentials’, 2 ’SBS domæne’ og 3 ’SBS Cloud tjenester’.

 
       
 

Klik for at se filme: 1 ’SBS oversigt’, 2 ’hvordan konfigurere’, 3 ’hvordan installere’ og 4 ’Azure Stack’.

 
 

      

 
 

Større virksomheder, med over 100 brugere bør vurdere hybride løsninger med flere servere i stedet.

SMV kan også vælge en national ’hosting’ partner med Azure Stack for at sikre at sine virtuelle servere forbliver i landet og ikke udenlands. For eksempel kan en SMV have sit eget SBS 2016 domæne i Azure med egen Database, SharePoint/OneDrive og/eller Exchange server med Outlook og Skype for Business.

Store virksomheder; både private, offentlige, samt offentlig sektor, bør nu vurdere at anskaffe sin egen Azure Stack. Den giver fuld Azure funktionalitet i sin egen server-rack, der er installeret lokalt - og ikke i Microsoft Cloud. Den eliminerer nationale juridiske problemstillinger og problemer med offentlig net kapacitet.

 
  Video: Azure Stack
 
     
 

CloudMaps IT er i Microsoft sit BizSpark og DrumBeat program.

 
 

Kontakt: vidar@cloudmaps.dk  (+45) 27823329

 
 

Dette websted er 'hostet' gratis med Azure web-apps

 
  Last ned en .pdf 'flyer'