CloudMaps
 

CloudMaps IT laver kort og løsninger for Skyen, der er baseret på Microsoft tjenester og produkter. Virksomheder kan få mere effektiv, anvendelig og sikker IT ved at opgradere, migrere og konsolidere til 'Cloud'. Mange virksomheder sparer endog penge på at blive fri fra gamle og dyre IT-låsninger - samt finansiere innovtionen.

 
  Office 365 Azure SBS 2016 Sikkerhed  
   
 

 

 
 

Til eksempel, - Small Business Server 2016 (eller SBS 2012) kan laves med Essentials Experience server role på Windows Server 2016 eller 2012. SBS 2016 er ideell for små og mellemstore virksomheder der vil beholde kontrol og data lokalt. SBS kan også integreres med Cloud-tjenester som Office 365 og Azure - eller til eget intranet med Exchange, SQL SharePoint server m.m. SBS er en 'State of the Art'-løsning - en færdig konfigureret Windows server med brukervenligt admin-konsol. Det hjelper til at minimere tid, krefter og penge, der brukes på dyr IT. SBS har:

 
 

* Nem og standardisering af PC'er til et fælles domæne.
* Portal internt og til Office 365 med 'Remote Web Access'.
* Office 365 (og Exchange) e-mail, kalendere, kontakter og Skype.
* Nem adgang til Azure Backup, AD, opdatering og virtualisering.
* Nem intern support ved brug af 'helse status' for hele infrastrukturen.
* Lokal backup og recovery for alle dokumenter, PC'er og servere.
* Essentials Experience er specielt billigt for SMV indtil 25 brugere.

 
           
     
 

Større virksomheder, med over 100 brugere, bør vurdere hybride løsninger med flere servere.

Store virksomheter; både private, offentlige, samt offentlig sektor, bør nu vurdere at anskaffe sin egen Azure Stack. Den giver fuld Azure funktionalitet i sin egen server-rack, der installeret lokalt - og ikke i Microsoft Cloud. Den eliminerer nationale juridiske problemstilliner og problemer med offentlig net kapasitet.

SMV (Små og Mellomstore Virksomheder) kan også vælge en national hosting partner med Azure Stack for at sikre at sine virtuelle servere forbliver i landet, som for eksempel sit eget SBS2016 domæne og egen Exchange server.

 
        
     
 

CloudMaps IT er i Microsoft sit BizSpark og DrumBeat program.

 
 

Kontakt: vidar@cloudmaps.dk  (+45) 27823329

 
 

Dette websted er 'hostet' gratis med Azure web-apps