CloudMaps
 

CloudMaps lager kart og løsninger for Skyen, som er basert på Microsoft tjenester og produkter. Bedrifter kan få mer effektiv, anvendelig og sikker IT ved å oppgradere, migrere og konsolidere til 'Cloud'-løsninger. Mange bedrifter kan spare penger på å bli fri fra gamle og dyre IT-løsninger - og finansiere innovasjonen.

 
  Office 365 Azure SBS 2016 Sikkerhet  
   
 

 

 
 

For eksempel, - Small Business Server 2016 (eller SBS 2012) kan laves med Essentials Experience server role på Windows Server 2016 eller 2012. SBS 2016 er ideell for små og mellemstore bedrifter som vil beholde kontroll og data hos seg selv. SBS kan også integreres med Cloud-tjenester som Office 365 og Azure - eller til eget intranet med Exchange, SQL SharePoint server m.m. SBS er en 'State of the Art'-løsning - en ferdig konfigurert Windows server med brukervennlig admin-konsoll. Det hjelper med at minimere tid, krefter og penge, der brukes på dyr IT. SBS har:

 
 

* Enkel standardisering av PCer til en felles infrastruktur og domene.
* Portal internt og til Office 365 med 'Remote Web Access'.
* Office 365 (og Exchange) e-mail, kalendere, kontakter og Skype.
* Enkel adgang til Azure Backup, AD, oppdatering og virtualisering.
* Enkel intern support ved bruk av 'helse status' for hele infrastrukturen.
* Lokal backup og recovery for alle dokumenter, PCer og servere.
* Essentials Experience er spesielt billig for SMB inntil 25 brukere.

 
           
     
 

Større virksomheter, med over 100 brukere, bør vurdere hybride løsninger med flere servere.

Store virksomheter, private, offentlige, samt offentlig sektor, bør nå vurdere å anskaffe sin egen Azure Stack. Den gir full Azure funktionalitet i sin egen server-rack som er installeret lokalt - og ikke i Microsoft Cloud. Den eliminerer nasjonale juridiske problemstillinger og problemer med offentlig net.

SMB (Små og Mellomstore Bedrifter) kan også velge en national hosting partner med Azure Stack for å sikre at sine virtuelle servere forblir i landet, som for eksempel sitt eget SBS2016 domene med sin egen Exchange server.

 
        
     
 

CloudMaps er med i Microsoft sitt BizSpark og DrumBeat program.

 
 

Kontakt:  vidar@cloudmaps.dk  (+45) 27823329

 
 

Dette websted er 'hostet' gratis med Azure web-apps