CloudMaps
 

CloudMaps lager kart og løsninger for Skyen, som er basert på Microsoft tjenester og produkter. SMB (Små og Mellomstore Bedrifter) kan få langt mere effektiv, anvendelig og sikker IT ved å oppgradere, migrere og konsolidere til 'Cloud'. Mange bedrifter sparer penge på å bli kvitt gamle og dyre IT-løsninger. Det kan også finansiere innovasjonen. (Se links til: O365, Azure, SBS, CRM og Sikkerhed.)

 
               
 

For eksempel, - Small Business Server (SBS) eksisterer fremdeles. SBS kan lages på alle Windows 2019, 2016 og 2012 Server ved å aktivere server rollen ’Essentials Experience’. SBS 2012/16/19 og er ideelle for bedrifter og avdelinger som vil ha kontroll over sitt intranett og lagre viktige data lokalt. SBS kan også integreres med Cloud-tjenester som Office 365 og Azure - eller lage sitt eget virtuelle intranett med Exchange, SQL, SharePoint server m.m. SBS er en 'State of the Art' -løsning – som er en ferdig konfigurert Windows server med brukervennlig administrasjons konsoll. Det hjelper til at minimere tid, krefter og penger, som brukes på dyr IT. SBS har:

 
 

ü  Enkel standardisering av PC’er til et felles intranett domene.

ü  Eget intranett og Office 365 portal med 'Remote Web Access'.

ü  Office 365 (og Exchange) e-mail, kalendere, kontakter og Skype.

ü  enkel adgang til Azure Backup, AD, oppdatering og virtualisering.

ü  Enkel intern support ved bruk av 'helse status' for hele infrastrukturen.

ü  Lokal backup og recovery for alle dokumenter, PC'er og servere.

ü  Essentials Experience er spesielt billig for SMB med inntil 25 brukere.

 
  Klikk for å se bilder: 1 ’Aktiver SBS Essentials’, 2 ’SBS domene’ og 3 ’SBS Cloud tjenester’.  
        
 

Klikk for å se filmer: 1 ’SBS Essentials oversikt’, 2 ’hvordan konfigurere’ og 3 ’hvordan installere’.

 
 

      

 
 

Større bedrifter, med over 100 brukere bør vurdere hybride løsninger med flere servere i stedet.

SMB kan også velge en nasjonal ’hosting’ partner med Azure Stack for at sikre at sine virtuelle servere forblir i landet og ikke utenlands. For eksempel kan en SMV ha sitt eget SBS 2016 domene i Azure med egen Database, SharePoint/OneDrive og/eller Exchange server med Outlook og Skype for Business.

Store bedrifter; både private, offentlige, samt offentlig sektor, bør nå vurdere at anskaffe sin egen Azure Stack. Den gir full Azure funksjonalitet i sin egen server-rack, som er installert lokalt - og ikke i Microsoft Cloud. Den eliminerer nasjonale juridiske problemstillinger og problemer med offentlig nett kapasitet.

 
    Video: Azure Stack
  
 
     
 

CloudMaps er med i Microsoft sitt BizSpark og DrumBeat program.

 
 

Kontakt:  vidar@cloudmaps.dk  (+45) 27823329

 
 

Dette websted er 'hostet' gratis med Azure web-apps

 
  Last ned .pdf 'flyer'